برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.
دانلود ورژن جدید فایرفاکس
دانلود ورژن جدید کروم
جمعه 5 بهمن 1403
info@ahar.tbzmed.ac.ir
English
فارسی
44222033 - ۰۴۱
شبکه بهداشت درمان اهر
Ahar Health Care Network
صفحه اصلی دانشگاه
مدیریت
ریاست شبکه
حراست
روابط عمومی
دبیرخانه
مسئول دفتر رییس شبکه
معاونت
معاونت بهداشتی
اداره امور عمومی
توسعه شبکه
کارگزینی
سلامت محیط
امور داروئی
سلامت دهان و دندان
بهداشت حرفه ای
سلامت خانواده،جمعیت و مدارس
آموزش و ارتقای سلامت
پیشگیری و مبارزه با بیماریها
سلامت روانی،اجتماعی و اعتیاد
تغذیه
اتوماسیون اداری
مراکز بهداشتی و درمانی
مرکز خدمات جامع سلامت روستایی قشلاق شاهوردی
مرکز خدمات جامع سلامت روستایی نقدوز
مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ورگهان
مرکز خدمات جامع سلامت روستایی رواسجان
مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شماره1
مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شماره2
مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شماره3
مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شماره4
مرکز خدمات جامع سلامت شهری شماره5
مرکز خدمات جامع سلامت شهری شماره6
مرکز خدمات جامع سلامت شهری شماره7
مرکز خدمات جامع سلامت شهری شماره8
مرکز خدمات جامع سلامت شهری حاشیه شماره9
مرکز خدمات جامع سلامت شهری حاشیه شماره10
میز خدمت
اتوماسیون
سامانه بازرسی
سامانه نوبت دهی اینترنتی
سامانه آزمون ضمن خدمت
سامانه سیب
سامانه فیش حقوقی
پایگاه اورژانس115
پایگاه اورژانس شهری شماره 1 اهر
پایگاه اورژانس شهری کمربندی اهر
پایگاه اورژانس شهری شماره2 اهر
پایگاه اورژانس جاده ای سامبران
پایگاه اورژانس جاده ای زنجیربلاغ(دایلار)
پایگاه اورژانس جاده ای ستارخان
پایگاه اورژانس جاده ای ورگهان
مرکز پیام 115 اهر
بیمارستان باقرالعلوم
سرپرست بیمارستان
حراست بیمارستان
مدیر بیمارستان
مدیر خدمات پرستاری
برنامه پزشکان کلینیک تخصصی بیمارستان باقرالعلوم
فهرست اصلی
فهرست اصلی
صفحه دانشگاه
درباره شبکه بهداشت و درمان
سیستم جامع نظام پیشنهادات
چارت سازمانی
معاونت بهداشتی استان
برنامه پایش
برچسب شده با
برچسب شده با شیر
محتوا/ 12 خرداد روز جهانی شیر
💠بعضی مواد موجود در شیر
پروتئین – پروتئین یکی از مهمترین مواد درون شیر است که برای بدن انسان بسیار مفید است. پروتئین شیر شبیه پروتئین تخم مرغ است اما در صورتی که افراد نخواهند از منابع حیوانی تغذیه کنند، باید به سراغ غلات و حبوبات و انواع گردوها بروند
لاکتوز– لاکتوز همان قندی است که به طور طبیعی در شیر وجود دارد. نوشیدن شیر برای افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند، میتواند موجب دل درد، نفخ معده، اسهال و گرفتگی عضلات شکم شود
کلسیم– کلسیم به میزان فراوان در شیر وجود دارد که موجب رشد سالم و قوی استخوانها و دندانها شده و از پوکی استخوان جلوگیری میکند. کلسیمی که در شیر وجود دارد به خوبی جذب بدن میشود و به حرکت عضلات، راه رفتن و کارکرد قلب کمک میکند
آنزیم– شیر به طور طبیعی حاوی مقادیر زیادی آنزیم است. آنزیمها گروهی از پروتئینها هستند که توسط موجودات زنده تولید میشوند. آنها بدون آن که مصرف شوند انجام یک واکنش شیمیایی را میسر ساخته و سرعت آن را افزایش میدهند
میکرو RNA – یکی از املاحی که در شیر یافت میشود میکرو RNA است. این عنصر میتواند بر فعالیت ژنهای بدن تاثیر بگذارد. البته هنوز مشخص نشده که آیا این تاثیرات بر ژنها مثبت یا منفی هستند
بنابراین طبیعی است که شیر تأمین کننده ی اصلی کلسیم در رژیم غذایی محسوب شود و از اهمیت خاصی برخوردار باشد. بخصوص اینکه تقریباً در دسترس همه قرار دارد و مصرف آن نیز آسان است
يکشنبه 13 خرداد 1403